kindertandheelkunde

Welke behandelingen kunt u bij ons laten uitvoeren?

Goede mondzorg is essentieel voor een goed gebit. Dagelijks uw gebit poetsen is een goede basis, maar helaas is dat niet altijd voldoende om uw gebit echt optimaal te reinigen. Daarom is het verstandig om periodiek een mondhygiënst te bezoeken voor de complete reiniging en onderhoud van uw gebit. U kunt bij onze mondhygiënist terecht voor de volgende behandelingen:

  1. Verwijderen van tandsteen, tandplak en aanslag
  2. Aanbrengen van fluoride
  3. Aanbrengen van sealant
  4. Polijsten van vullingen
  5. Reinigen van worteloppervlakken onder het tandvlees

Altijd deskundig advies van de mondhygiënist

Naast onze behandelingen voorziet onze mondhygiënist u van eerlijk advies en voorlichting over onder andere het ontstaan van cariës en tandvleesaandoeningen en over voedingsgewoonten. Met deze nuttige informatie kunt u zelf thuis aan de slag met het (nog) gezonder maken van uw gebit en tandvlees.

Welkom bij tandartspraktijk De Marke

Een mooi en gezond gebit, dat willen we toch allemaal?

Helaas heeft niet iedereen van nature een goed en gezond gebit. Slijtage, tandbederf, verkleuring of een vervelende ongeval kan ervoor zorgen dat u niet tevreden bent met uw gebit. Gelukkig is voor alles een oplossing. Wij kunnen u deskundig en professioneel helpen. U kunt een afspraak inplannen met onze medewerkers.

Tandartspraktijk De Marke in Hengevelde is aangesloten bij de KNMT. Onze tandartsen voldoen aan de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg en zijn BIG-geregistreerd.