Tanden bleken

De meeste mensen zijn bekend met het bleken van tanden. Maar eigenlijk worden tanden niet gebleekt. Tanden worden schoongemaakt van alle vervuiling door kleur- en voedingsstoffen, koffie/thee, roken en drank.

Pijnloos en snel uw tanden bleken in Hengevelde

Het urenlang in de stoel zitten voor een pijnlijke behandelingen behoort tot het verleden. Wij maken gebruik van het gepatenteerde systeem van Prevdent. Naast het toepassen van alleen waterstofperoxide of carbamideperoxide is ook de actieve stof nano-hydroxyapatiet toegevoegd. Dit geeft niet alleen een natuurlijke glans aan uw tanden maar repareert en versterkt ook het tandglazuur en het tandbot. Hierdoor is het effectief, snel en veilig. Maar veel belangrijker: deze behandeling is pijnloos! Laat u informeren over deze behandeling door de tandarts. U kunt ook informatie terugvinden op de website van Prevdent. Daar kunt u ook producten voor gebruik thuis bestellen: klik hier

Welkom bij tandartspraktijk De Marke

Een mooi en gezond gebit, dat willen we toch allemaal?

Helaas heeft niet iedereen van nature een goed en gezond gebit. Slijtage, tandbederf, verkleuring of een vervelende ongeval kan ervoor zorgen dat u niet tevreden bent met uw gebit. Gelukkig is voor alles een oplossing. Wij kunnen u deskundig en professioneel helpen. U kunt een afspraak inplannen met onze medewerkers.

Tandartspraktijk De Marke in Hengevelde is aangesloten bij de KNMT. Onze tandartsen voldoen aan de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg en zijn BIG-geregistreerd.