Onze praktijk

Tandartspraktijk De Marke is sinds 2015 gevestigd in het Kulturhaus de Marke in Hengevelde. Per 1 september 2017 heeft Dora Demirdag het eigendom van de praktijk overgedragen aan Mondzorg Overijssel bv. De naam Tandartspraktijk de Marke blijft ongewijzigd. Dora blijft werkzaam in de praktijk samen met tandarts Iman, preventie-assistente Saskia, orthodontie-assistente Marjolein en de tandartsassistente Dali.

Tandarts Iman al Sudani Orthodontie tandarts  Tandarts Orthodontie Enschede


Bij Tandartspraktijk De Marke kunt u terecht voor algemene tandheelkunde, esthetische tandheelkunde, mondhygiëne en kindertandheelkunde. Een goed resultaat en een klantvriendelijke benadering staan bij ons centraal. Onze praktijk beschikt over voldoende parkeerplaatsen voor de deur en onze praktijk is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Angst voor de tandarts?

Uit onderzoeken is gebleken dat ongeveer 25% van de mensen bang is voor de tandarts. Deze angst kan er soms toe leiden dat mensen niet of nauwelijks naar de tandarts gaan. Deze angst blijkt vaak ongegrond te zijn en helaas leidt dit tot gebitsproblemen die niet tijdig worden opgelost. Onze tandartsen hebben veel ervaring met angststoornissen en patiënten die angst hebben voor de tandarts. Mocht u ook angst hebben, in welke vorm dan ook, dan kunnen wij deze angst grotendeels wegnemen zodat u met vertrouwen een behandeling ondergaat

Onze diensten: