Onze praktijk

Tandartsprakijk De Marke is op 1 april 2015 gestart in het Kulturhus de Marke in Hengevelde. De praktijk werd tot 1 september 2017 geleid door Dora Demirdag. Zij heeft ruime ervaring in de algemene tandheelkunde en kindertandheelkunde. Zij wordt ondersteund door Saskia Bolster en Christina Said.

Per 1 september 2017 heeft Dora het eigendom van de praktijk overgedragen aan Mondzorg Overijssel bv. De naam Tandartspraktijk de Marke blijft ongewijzigd. Ook Dora blijft werkzaam in de praktijk, evenals Saskia en Christina.

Als nieuwe medewerkers in de praktijk hebben de patiënten reeds kennisgemaakt met tandarts Andreas Simonetos. Per november 2018 heeft tandarts Lucas Haddad ons team versterkt. Samen staan zij klaar om u en uw gezin de beste tandheelkundige zorg te geven.

Één plek voor uw mondverzorging.

Bij Tandartspraktijk De Marke kunt u terecht voor algemene tandheelkunde, esthetische tandheelkunde en mondhygiëne. Goed resultaat en een klantvriendelijke benadering staan centraal. Onze praktijk beschikt over voldoende parkeerplaatsen voor de deur en is onze praktijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Angst voor de tandarts?

Uit onderzoeken is gebleken dat ongeveer 25% van de mensen bang is voor de tandarts. Deze angst kan soms leiden dat mensen niet of nauwelijks naar de tandarts gaan. Deze angst blijkt vaak ongegrond te zijn en helaas leidt dit tot gebitsproblemen die niet tijdig worden opgelost. Onze tandartsen hebben veel ervaring met angststoornissen en patiënten die angst hebben voor de tandarts.. Mocht u ook angst hebben, in welke vorm dan ook, dan kunnen wij deze angst grotendeels wegnemen zodat u met vertrouwen een behandeling ondergaat

Onze diensten: 

  • Algemene tandheelkunde
  • Kindertandheelkunde
  • Esthetische tandheelkunde
  • Kroon- en brugwerk