1. Nemen jullie ook nieuwe patiënten aan?

Tandartspraktijk De Marke is op 1 april 2015 gestart waardoor we nieuwe patiënten kunnen aannemen. Neem gerust contact met ons op via 0547 - 333 782 (dinsdag t/m donderdag) of per mail op info@tandartspraktijkdemarke.nl

2. Wat moet ik doen bij spoed?

Heeft u een spoedgeval en heeft u dringend een tandarts nodig in Hengevelde? Dan zijn wij tijdens openingstijden bereikbaar op telefoonnummer 0547 - 333 782 (dinsdag t/m woensdag). Voor spoedgevallen buiten openingstijden verwijzen wij u naar de tandartsen dienst.Op ons antwoordapparaat spreken wij het nummer in van de dienstdoende tandarts volgens de dienstregeling.

Let op! Tijdens de spoeddienst is legitimatie verplicht en is alleen contante betaling mogelijk. Vergeet uw verzekeringspapieren niet mee te nemen. Spoedgevallendienst is uitsluitend bedoeld voor noodsituaties zoals hevige tand- of kiespijn en nabloedingen.

Voor verschillende vragen over veel voorkomende klachten en behandelingen kunt u kijken op de website van Het Ivoren Kruis, de vereniging voor mondzorg in Nederland: Klik hier.

3. Hoe maak ik een afspraak?

Een afspraak maken op het reguliere nummer kan alleen van dinsdag t/m donderdag van 08:30 tot 12:00. U kunt dan bellen naar 0547 - 333 782 . U kunt ook per mail contact opnemen met ons via: info@tandartspraktijkdemarke.nl of u vult het contactformulier in.

Voor spoedgevallen tijdens openingstijden kunt u bellen met 0547 - 333 782 . Voor spoedgevallen buiten openingstijden verwijzen wij u naar de tandartsen dienst. Op ons antwoordapparaat spreken wij het nummer in van de dienstdoende tandarts volgens de dienstregeling.

4. Wat zijn jullie openingstijden?

Onze tandartspraktijk is geopend op:
 
Dinsdag van 08:30 - 17:00
Woensdag van 08:30 - 12:00
Donderdag van 08.30 - 17.00

5. Bij wie kan ik terecht met mij klacht of opmerking?

Klachten, opmerkingen of suggesties ter verbetering van de zorg horen wij graag van u. U kunt daarvoor terecht bij de tandarts of assistentes. 

Onze praktijk is aangesloten bij de klachtenregeling van de KNMT.